Inici » Notícies » General

Una nova estructura de participació ciutadana: arranquen les assemblees per barris a Benissa

2 de març de 2019 No hi ha comentaris
Presentació de les assemblees per barris a Benissa

Presentació de les assemblees per barris a Benissa

El dimecres passat es va celebrar la presentació de la ferramenta participativa de les assemblees per barris de Benissa a l’Espai cultural de les Cases de Batlle. L’acte va comptar amb la presència d’Abel Cardona, batle de Benissa, Belén Ivars, regidora de Participació i l’equip tècnic que desenvoluparà el procés.

L’objectiu d’aquest procés és generar un espai de participació descentralitzat que tinga en compte la diversitat del territori del municipi i on es puguen fer reflexions sobre problemàtiques i propostes més ajustades als espais que habiten els veïns i veïnes de Benissa.

La participació en aquestes assemblees està oberta per a qualsevol persona que tinga interés en col·laborar en els temes relatius a cadascuna de les zones. El procés contempla dues assemblees per a cada barri: una primera on es tractarà la diagnosi de cada zona i una segona assemblea per a fer propostes específiques.

Les assemblees de diagnosi tindran lloc la setmana de l’11 de març i la segona ronda d’assemblees de propostes serà la setmana del 25 de març. D’ací a poc de temps es distribuiran cartells amb les convocatòries concretes especificant dia, hora i lloc per a cada barri. Una vegada haja finalitzat el procés d’assemblees, el treball continuarà amb unes trobades conjuntes per a tots els barris on es tractarà la priorització de les accions proposades i el sistema d’avaluació i seguiment.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/