Inici » Notícies » General

Un jove fester pateix un accident a pocs dies de les festes

17 d'abril de 2004 No hi ha comentaris

El passat dimecres per la nit, poc després de les 20.30, va succeïr un accident de tràfic a la nostra localitat. Un jove del nostre poble, membre de la comissió festera, va resultar greument ferit al col·lisionar la moto amb la que circulava per l’avinguda del País Valencià amb un cotxe que ixia de la zona de la Capella, pel carrer Calp.

De seguida, els conductors dels cotxes més propers a l’accident van acudir per tal d’ajudar el jove. Poc després, van acudir també diversos membres de la Policia Local, així com una unitat del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgència (SAMU). Després de ser atés durant una estona in situ, va ser traslladat a València degut al grau de les ferides.

Aquestos fets han commocionat tota la població, però especialment afectats han estat els membres de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta que avuí comencen oficialment, amb el pregó de les festes, les celebracions en honor a la nostra Patrona.

Per tot açò, des d’Infobenissa.com, volem donar forces tant al jove ferit com a tota la seva família i amics, per tal que la seva recuperació siga tan ràpida com siga possible.

Ànim, Dani!

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/