Inici » Notícies » General

Tro es fa ressó de les queixes dels veïns i comerciants del carrer Sant Sebastià

20 de febrer de 2010 No hi ha comentaris

Obres al Carrer Sant SebastiàEl grup municipal CIBE-Bloc s’ha fet ressò del malestar dels veïns i comerciants del carrer Sant Sebastià que estan patint des de fa dies les obres que s’estant executant sense que l’ajuntament els informara correctament, assenyalen des d’aquest partit. Unes obres corresponents al Pla Provincial de Obres i Serveis 2009 de la Diputació d’Alacant que consisteix en el reasfaltat del carrer, la renovació de la xarxa d’aigües i de la xarxa elèctrica subterrània d’il·luminació. Aquesta obra està portant-la a cap l’empresa Naves y Conducciones S.A.

Des de la coalició d’independents i nacionalistes es mostren favorables a la posada en marxa d’aquestes obres però mostren el seu rebuig en la intenció de substituir la vorada antiga de pedra original que prové de la pedrera que estava situada a l’actual polígon industrial de Benissa per altres noves de formigó, proposant així que es mantiguen aquests elements originals.

Obres al Carrer Sant Sebastià En eixe sentit el regidor nacionalista Xavi Tro, responsable també de la Regidoria de Patrimoni Històric, exigeix que la vorada torne a ser reposada amb les peçes originals i que en tot cas, si en calen més, s’utilitzen peces que es van extraure de les obres de peatonalització del carrer La Puríssima. El que no té cap sentit per a Xavi Tro es que als veïns de Benissa i sobretot del centre històric se’ls demane una sèrie de requisits prou exigents a l’hora de fer obres a les seues vivendes ja siga a l’interior o a l’exterior d’elles i després que el mateix ajuntament no predique amb l’exemple, ha declarat el regidor nacionalista.

El grup municipal CIBE-Bloc també li demana al batle de Benissa i responsable de l’àrea d’urbanisme, Juan Bautista Rosselló que es pose en contacte el més aviat possible i cite els veïns i comerciants del carrer Sant Sebastià per tal de convidar-los a una reunió informativa de les obres d’acondicionament d’aquest carrer que compta també amb un nombre important de comerços i que evidentment han patit la pèrdua de clients per aquestes obres de les quals no tenen cap informació ni saben quan acabaran. Aquesta reunió hauria de fer-se, comenta el regidor, necessàriament abans de finalitzar el mes de febrer, de manera que els veïns i comerciants afectats coneguen el que va a fer-se, la durada de les obres i en què els afectarà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/