Inici » Notícies » General

Taller “Coaching Mix: Pràctica aplicada a la solució de conflictes personals” en el Centre d’Excel·lència de Benissa

16 d'octubre de 2015 No hi ha comentaris
Cartell del taller de coaching mix

Cartell del taller de coaching mix

El Centre d’Excel·lència de Benissa i l’IEPL (Institut d’Estudis de Productivitat Laboral) organitzen el taller “Coaching Mix: Pràctica aplicada a la solució de conflictes personals”.

L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer els fonaments clau de la metodologia “Coaching Mix” per a afrontar la solució de problemes personals, mitjançant la pràctica aplicada d’algunes de les seues ferramentes. Els participants tindran l’oportunitat d’aplicar diverses ferramentes del “Coaching Mix” i comprovar la seua efectivitat.

El taller es farà al Centre d’Excel·lència de Benissa (Antic Seminari Franciscà, darrere del Creama) el dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre en diverses sessions, a triar pels participants. Hi haurà sessions pel matí, de 10.00 a 13.00 i també per les vesprades, de 17.00 a 20.00. El preu del taller és de 25 euros. Hi ha descomptes per a grups i persones aturades.

L’impartirà Pascual Perles, autor de “Coaching Mix”, amb més de 20 anys d’experiència en indústries internacionals i consultaria d’organització. Com a mediador/negociador ha actuat en la resolució de conflictes a nivell personal, institucional i empresarial. És coach, consultor, ponent i formador.

El taller està dirigit a persones amb problemes i conflictes de qualsevol tipus o natura, que vulguen conèixer una nova forma de resoldre els seus conflictes i d’afrontar el creixement personal de manera sostenible: problemes d’àmbit professional o laboral, desocupació, rendiment acadèmic, relacions socials, relacions familiars, parelles, problemes amb els fills, dependències, solitud, timidesa, falta d’autoestima, etc. Igualment es recomana per a directius i persones amb responsabilitat en la gestió de persones, en institucions, empreses, associacions i organitzacions en general, empresaris, emprenedors i persones en llançament o gestió de projectes complexos.

Les persones interessades a participar poden fer-ho enviant un whatsapp, missatge o cridada als telèfons 647 791 366 – 646 568 137 o per email a ana.aguilar-Tcmi@outlook.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/