Inici » Notícies » General

S’organitza el 5é concurs de vins

3 de març de 2005 No hi ha comentaris

La regidoria de Foment i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa està preparant els actes que conformaran el 5é Concurs de Vins que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de març en els baixos del Centre Cultural. (Normalment aquest concurs es realitzava durant la Fira i Porrat de Sant Antoni, però a causa de la gran importància i l’interès que ha despertat en les últimes edicions, s’ha volgut convertir en una activitat independent).

El dissabte dia 12 de març a les 11.00 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira del Vi, on tindrà lloc l’exposició i venda de vins procedents de collites locals. A partir de les 17.00 hores s’exposarà material i utensilis utilitzats en el procés d’elaboració del vi i a les 19.00 hores s’oferirà una conferència sobre “Història del Vi. Curiositats i Anècdotes”, a càrrec de Jaime Giner, Director del Museu del Vi “Llegat de Bacchus” de Xaló.

Per al diumenge dia 13 es reserva el Concurs “de Vins”, que donarà començament a partir de les 10.00 hores. Per a finalitzar la jornada, a les 19.00 hores, el tastador-sommelier David Doñate serà l’encarregat d’oferir una xerrada sobre “Tècniques de tast”.

Tots els interessats a participar en el concurs de vins jauran de presentar una instància en les oficines del Creama (Carrer Escoto, núm. 72), on es facilitaran les bases del concurs.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/