Inici » Notícies » General

S’efectuen obres de millora al nucli urbà i es torna a empolar l’Av. d’Europa

18 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

Des del Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benissa s’estan portant a terme una sèrie d’actuacions i millores en el nucli urbà amb la finalitat de facilitar l’accessibilitat i el trànsit pels carrers i glorietes del poble.

Una de l’actuacions ha sigut la reposició puntual del paviment al carrer Escoto i la renovació de les juntes de les rajoles d’aquest mateix carrer. Per altra banda, s’han eliminat dues escales al passeig Dolors Piera per a construir una nova que permeta un millor accés cap al passatge que puja des del carrer Pare Andrés.

Segons ha comentat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, “es tracta de xicotetes actuacions que repercuteixen en la qualitat de vida dels ciutadans que viuen i transiten pel nucli urbà”.

Nou empolament de l’Avinguda Europa

El Ministeri de Foment té previst tornar a empolar la zona de l’Avinguda d’Europa, dins d’un projecte d’obres de millora de pavimentació i seguretat vial en aquesta avinguda.

Les obres es portaran a terme durant la matinada del diumenge 22 i la matinada del dilluns 23 de febrer. Per tant, des de les 22.00 fins les 7.00 del matí d’aquests dos dies no es podrà estacionar cap vehicle a l’Avinguda d’Europa, carrer Valle Inclán i carrer Llauradors. A més, quedaran tallades al trànsit els carrers que conflueixen amb la citada avinguda. No obstant això, tots aquests talls se senyalitzaran convenientment i s’indicaran els desviaments durant les dues nits que duren les obres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/