Inici » Notícies » General

Resum del ple del 28 de febrer de 2017

2 de març de 2017 No hi ha comentaris
Imatge del ple de l'Ajuntament de Benissa del passat 28.02.17

Imatge del ple de l’Ajuntament de Benissa del passat 28.02.17

En la sessió plenària de dimarts passat es van tractar diversos assumptes. Entre d’altres, l’aprovació per unanimitat d’un futur pla de mobilitat, dirigit a millorar l’accessibilitat de diferents infraestructures i espais públics per a persones amb necessitats especials en mobilitat o amb diversitat funcional.

Una proposta que permetrà a totes les persones poder accedir a llocs com el propi saló de plens de l’Ajuntament, que es situarà en el nou Espai Cultural. El futur pla també contempla millores a la Piscina Municipal (ascensor i noves places de pàrquing adaptades), semàfors sonors o situar banys adaptats a les platges i cales de Benissa.

En el ple també van quedar explicades diferents propostes de tresoreria. També es va aprovar la moció perquè es modifique la llei electoral valenciana, per a rebaixar la barrera electoral, actualment fixada en el 5%, amb la intenció d’augmentar la pluralitat a nivell de gestió política.

Finalment, representants de la Protectora d’Animals Adopta Bèrnia – Benissa van voler exposar novament la seva preocupació pels casos d’enverinament soferts per fins a 22 gossos (i recentment gats). Des de l’equip de govern van instar els esmentats representants a acudir a l’Ajuntament per a realitzar les indicacions, suggeriments i accions que estimen oportunes per actuar de la millor manera possible en cas que es puguen repetir estos lamentables fets.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/