Inici » Notícies » General

Renoven la xarxa d’aigua potable a la zona costanera

28 de desembre de 2009 No hi ha comentaris

La Regidoria de Cicle Hídric de l’Ajuntament de Benissa està duent a terme la substitució de les conduccions d’aigua potable que discorren pel carrer Lliri i l’avinguda dels Garcies del nucli de població Fanàdics-Fustera. Les obres han sigut adjudicades a l’empresa Vicente Martí Ortolà e Hijos SL, per un import d’adjudicació de 107.880 euros.

El projecte consisteix en la instal·lació d’una canonada de fosa nodular de 100 mm. de diàmetre i una longitud de 810 ml., que substituirà l’actual de 60 mm de fibrociment. La canonada de fibrociment es va instal·lar l’any 1969 i la falta de definició del traçat dels carrers va provocar que quedara, amb el temps, dins de les parcel·les privades.

L’Ajuntament de Benissa, des de l’any 1999, està realitzant la substitució de les canonades de fibrociment de la zona turística, amb la instal·lació de canonades de fosa nodular, ampliant el seu diàmetre i instal·lant elements de control i seguretat. En concret, en aquesta obra s’instal·laran, entre d’altres, dos hidrants de càrrega de bombers, tres boques d’incendi i 24 vàlvules de tall. També, se substituiran les arquetes de registre dels diversos elements instal·lats, i se’n construiran de noves per a les vàlvules de tall de les derivacions dels carrers que conflueixen a l’avinguda dels Garcies.

Amb la realització d’aquesta obra, la millora i continuïtat del servei d’aigua potable a la zona quedarà garantida. La conducció afecta directament a 350 habitatges i indirectament a més de 500 habitatges.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/