Inici » Notícies » General

Renovació de la senyalització i de la pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera

22 de setembre de 2021 No hi ha comentaris
Nova pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera

Nova pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera

L’Ajuntament de Benissa va desplaçar el dilluns a part del seu equip de govern al Polígon Industrial La Pedrera per a presentar la renovació de la senyalització i de la pintura horitzontal, una tasca de la qual s’han encarregat de manera conjunta les regidories de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica. Aquesta iniciativa es troba emmarcada dins del programa de subvenció de l’IVACE per a l’actualització i adequació de zones industrials. La quantia destinada per a l’acció de pintura i millora de la senyalització supera els 12.500 euros i cobrirà passos de vianants, senyals de cediu el pas, stop, separació de carrils i línies laterals en la totalitat dels carrers de l’espai industrial.

Tot i que encara no han volgut avançar detalls sobre les restants parts del projecte, el batle sí que ha resolt els dubtes sobre la pàgina web que ja es va anunciar i l’equipament que permetrà reforçar la videovigilància. Pel que fa al portal d’Internet ha declarat que “en les pròximes setmanes estarem en disposició de presentar-lo”. Per part seua, la tecnologia per a millorar la seguretat “es troba en fase de contractació”, ha dit. El batle, que sempre s’ha caracteritzat per una defensa a ultrança de l’empresariat de Benissa, ha declarat que des de l’ajuntament “continuarem realitzant inversions en un dels motors econòmics del municipi”.

La regidora de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Isabel Bou, ha tancat el torn d’intervencions afirmant que “al llarg dels pròxims mesos continuarem presentant accions enfocades en el Polígon Industrial”.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/