Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa rebutja les prebendes en el seu protocol cívic per a festes

13 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Imatge de Reiniciem Benissa

Imatge de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa ha publicat el protocol cívic dels seus regidors i regidora en les diverses festes municipals, rebutjant els llocs preferencials a primera filera, els regals protocol·laris i els passacarrers institucionals.

“Volem una política més propera a la ciutadania i considerem que aquests privilegis fomenten la separació entre les autoritats i la resta del poble”, expressen fonts de la plataforma ciutadana, que consideren que “el protagonisme correspon als festers i festeres i al poble de Benissa”. D’aquesta manera, els representants de Reiniciem Benissa participaran en els actes festius a títol personal; i en els actes institucionals, com a regidors, “sense tindre cap de privilegi especial com tribunes ni primeres files”.

A més a més, els portaveus de Reiniciem consideren que “dins d’una societat laica i plural, l’assistència a actes religiosos no pot ser considerada una tasca política”. Com a conseqüència, els seus regidors no assistiran si han sigut convidats pel seu càrrec, sols ho faran “de manera personal, si així ho desitgen”.

Tot i això, des de la plataforma expressen els seu agraïment “a totes les Entitats i Associacions per la tasca que fan pel poble i per tindre’ls en compte” i les coviden “a posar-se en contacte amb els seus representants per qualsevol qüestió en què puguem ser d’utilitat com a grup municipal”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/