General

Reiniciem Benissa organitza el Festcarrer el pròxim dissabte 28 de maig

Imatge del Festcarrer
Imatge del Festcarrer

Reiniciem Benissa celebra el primer any a l’Ajuntament i, per aquest motiu, ha preparat per al pròxim dissabte 28 de maig una jornada de reflexió i de festa, tant per als més grans com per als més menuts.

Cartell del Festcarrer
Cartell del Festcarrer

El FES(T)CARRER començarà a les 10.00h amb una cercavila pel Mercat. A la Plaça Jaume I hi haurà distintes activitats. D’11.00h a 13.00h tindrà lloc un taller sobre la “Priorització de l’estratègia de futur de Reiniciem Benissa”. En el mateix lloc, d’11.00h a 12.00h hi haurà tallers infantils i, a partir de les 12.00h, un conta contes amb l’obra “Era dos vegades Blancaneus”.

Per la vesprada, al Parc Dolors Piera, a partir de les 18.30h s’obrirà un “Espai de debat. Intercanvi d’opinions per a seguir avançant”. I per a finalitzar la jornada, a partir de les 22.30h, tindrà lloc un concert amb les actuacions de “THE TEACHERS FAULT”, “EL DILUVI” i “FIGUELS DJ’s”.

Des de Reiniciem Benissa han comentat: “Aquesta jornada de celebració ha estat preparada amb molta il·lusió i alegria perquè, com sabeu un dels objectius de Reinciem Benissa és fomentar la participació ciutadana. Lamentem que aquestes activitats que hem preparat coincidisquen amb altres events. No era la nostra intenció però és molt difícil quadrar actes ja que no disposem d’un calendari anual d’activitats. Ara bé, estem convençuts que amb totes les activitats que hi ha programades per al dia 28 de maig, aquest serà un dia ideal per a eixir i gaudir al màxim del nostre poble”.

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa convida al FES(T)CARRER per tal d’opinar, a escoltar i a fer poble per seguir avançant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?