Inici » Notícies » General

Protecció Civil de Benissa rep una emisora de ràdio digital

24 de novembre de 2011 No hi ha comentaris
Recollida de l'emisora digital per a Protecció Civil Benissa

Recollida de l'emisora digital per a Protecció Civil Benissa

La regidora de Seguretat Ciutadana, Raquel Soliveres Fullana, juntament amb el Cap de Protecció Civil Benissa Bartolomé Monserrat Ausina es van desplaçar a València dimarts passat, dia 22 de novembre, per a rebre de mans del Conseller de Governació, Serafín Castellano, una emissora digital.

Aquesta emissora permetrà a l’agrupació local de Voluntariat de Protecció Civil de Benissa estar connectada a la Xarxa COMDES, una eina fonamental al servei de la coordinació i la seguretat dels efectius en actuacions d’emergència.

La Xarxa COMDES garanteix uns nivells de cobertura pràcticament del 100 % al territori del País Valencià, una cosa imprescindible en la resolució de les emergències, potenciant el posicionament dels recursos en la cartografia.

La regidora Raquel Soliveres, responsable de la Regidoria de Protecció Civil, ha destacat que l’agrupació benissera compta amb un total de 25 voluntaris als quals l’Ajuntament, dota d’equipament i assegurança d’accidents de manera continuada per a l’exercici de les seues funcions, equipament al qual des d’aquest moment se suma la dotació d’aquesta emissora digital.

Soliveres ha recordat que l’Agrupació de Protecció Civil de Benissa presta al municipi els seus serveis de manera voluntària tant preventius (concentracions de públic, espectacles pirotècnics…) com d’intervenció (recerca de persones desaparegudes).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/