Inici » Notícies » General

Presenten la VII Mostra Gastronòmica de Benissa

11 de febrer de 2014 No hi ha comentaris
Presentació de la VII Mostra Gastronòmica de Benissa

Presentació de la VII Mostra Gastronòmica de Benissa

Ahir dilluns pel matí, el restaurant Casa Cantó de Benissa es va convertir en l’escenari de la presentació de la VII Mostra Gastronòmica de Benissa, que tindrà lloc del 7 al 9 de març al Centre d’Art Taller d’Ivars. També, del 28 de febrer al 9 de març es podrà gaudir de la Setmana Gastronòmica als diferents bars i restaurants i emmarcat en aquest esdeveniment, se celebrarà el XIV Concurs de Vins de Benissa.

L’acte va estar recolzat per un nodrit grup de restaurants, bars i establiments participants en la Mostra i va comptar amb la presència de Xavier Estupiñá, Regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Benissa, Joaquín Ivars, de Restaurant Casa Cantó i Josefa Perles, de Tenda Gourmet/Para llevar a casa, representant als establiments participants en la Mostra, d’Antonio Miguel Navarro, president de la DOP Vins d’Alacant, de Lola Orihuel, gerent de Creama, Mª José Jover, Gerent de la Ruta del Vi d’Alacant i Antonio Vergara, periodista i crític gastronòmic, qui va destacar la passió de Benissa pel polp.

La inauguració de la VII Mostra Gastronòmica serà el divendres 7 de març a les 1.:30h, i cap a les 23.00h, el pub karma oferirà un cocktail xou. El dissabte 8 de març l’horari serà des de les 12.00 fins les 16.00 i de les 19.00 i fins les 23.00h, horari obert per a les degustacions. A més, el dissabte a les 13h hi haurà un tast de cerveses artesanes i a les 19.30h. un tast de vins DO de la Província d’Alacant marinat amb embotit de Benissa la direcció del qual estarà a càrrec de Miguel Garri, millor sommelier de la província d’Alacant 2009 i 2011, finalista millor sommelier CV 2011 i finalista de Nas d’Or 2012. El diumenge 3 de març de 10.00h-14.00h se celebrarà el XIV “Concurs de Vins de Benissa” i paral·lelament de 12.00h a 17.00h. també se celebraran les degustacions gastronòmiques.

En la taquilla es podran adquirir tiquets d’1 euro que posteriorment es canviaran pels plats en els diversos establiments. Es posarà a la disposició dels pares un servei de ludoteca amb un variat programa d’activitats infantils. A més, s’oferirà un servei de guarda-roba gestionat per l’Associació Contra el Càncer.

Durant la fira també se celebrarà un Concurs de Tapes, on els visitants podran puntuar la millor tapa. Entre tots els votants se sortejaran consumicions i lots de productes patrocinats per algunes empreses participants (Pub Karma, Para llevar a Casa/La Tenda Gourmet i el Celler Joan de la Casa), per incentivar la participació.

Enllaç al fullet de tapes de la Mostra Gastronòmica 7, 8 i 9 de març:

http://www.benissa.net/bd/archivos/archivo390.pdf?nocache=0.20491

Enllaç al fullet de menús degustació de la Setmana Gastronòmica, del 28 de febrer al 9 de març:

http://www.benissa.net/bd/archivos/archivo392.pdf?*nocache=0.755555

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/