Inici » Notícies » General

Posen en marxa una campanya de recollida d’envasos de vidre als establiments de Benissa

18 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya de recollida d'envasos de vidre

Presentació de la campanya de recollida d’envasos de vidre

L’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’empresa municipal Benissa Impuls i Ecovidrio, pretenen realitzar una campanya de recollida selectiva monomaterial de residus d’envasos de vidre (botelles, pots i flascons buits) en els establiments de restauració del poble.

Amb aquesta campanya no només es pretén millorar els objectius de recuperació i reciclatge establerts en la Llei 11/97 d’Envasos i Residus d’Envasos i minimitzar el volum de residus recuperables que acabarien en abocador, sinó facilitar als empresaris de Benissa la tasca de mantindre net el medi ambient de la ciutat.

Aquesta campanya no tindrà cap repercussió econòmica per als empresaris, els quals només hauran de separar convenientment la fracció de residus descrita de la resta del fem. Per això se li proporcionarà als comerços els mitjans suficients per a realitzar adequadament aquesta separació i el seu posterior dipòsit (un poal per a reciclatge), així com tota la informació necessària.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha destacat la importància de la selecció de residus així com el gran estalvi econòmic i energètic que això suposa. També ha aprofitat l’ocasió per a felicitar al regidor Paco Montagut i al gerent de l’empresa Benissa Impuls, Rubén Moncho, per la magnífica gestió que estan duent a terme.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/