Inici » Notícies » General

Polítics i tècnics dels ajuntaments de Benissa i Teulada es reuneixen per tractar projectes conjunts

9 de desembre de 2010 No hi ha comentaris
Reunió de polítics i tècnics dels ajuntaments de Benissa i Teulada

Reunió de polítics i tècnics

Polítics i tècnics dels Ajuntaments de Teulada i Benissa han mantingut hui la primera reunió de treball, on han estudiat i perfilat les línies a seguir per compartir diferents serveis municipals, instal·lacions culturals i esportives amb l’objecte d’estalviar costos i oferir serveis de qualitat per als veïns d’ambdos pobles.

Així ho han donat a conèixer en roda de premsa els batles de Teulada i Benissa, Antoni Joan Bertomeu, i Juan Bautista Roselló, respectivament, que han explicat que, després de la primera presentació a Benissa d’aquest treball conjunt entre ambdues administracions locals i després d’algunes reunions de contacte al llarg d’aquests mesos, es va decidir realitzar una primera reunió amb tècnics i polítics dels principals departaments dels ajuntaments.

En aquest sentit, el batle de Benissa ha comentat que s’han posat en comú diverses idees i propostes i “ara el que es farà és una plasmació de tot això per escrit” i ha assenyalat que s’ha parlat principalment de la utilització conjunta d’instal·lacions esportives i culturals, així com de material divers, com tanques o templetes, entre altres coses.

“El propòsit és que en un termini d’un mes es puga tindre un esborrany amb tota la documentació aportada pels departaments dels dos ajuntaments i en un termini màxim de dos mesos es puga plasmar tot això en un conveni aprovat per ambdues corporacions locals”, ha avançat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

Per la seua banda, el batle de Teulada ha recalcat que aquesta primera reunió ha servit per a “reforçar aquest impuls inicial de voler compartir infraestructures i serveis per evitar duplicar-les i estalviar també en els seus costos de manteniment” i ha afirmat que “a partir d’ara els tècnics i regidors estudiaran quines són les possibilitats de col·laboració i treball conjunt i posteriorment s’adoptarà un acord corresponent per començar a treballar”.

Així mateix, Bertomeu ha indicat que dos exemples essencials d’aquest esperit de col·laboració conjunta seran l’Auditori municipal de Teulada i la piscina climatitzada de Benissa, de les dues infraestructures es podran beneficiar els veïns d’ambdues localitats perquè funcionen al màxim, ha destacat el batle de Teulada.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web de l’Ajuntament de Teulada-Moraira el 9 de desembre de 2010.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/