Inici » Notícies » General

Organitzen una xerrada informativa per a britànics sobre la targeta sanitària europea

13 de maig de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de la xerrada sobre la targeta sanitària europea a Benissa

Cartell de la xerrada

Dimarts que ve, 21 de maig, a les 12.00h a la sala d’actes de la Seu Universitària de Benissa (Carrer la Puríssima 47-48), es durà a terme una xerrada informativa sobre la targeta sanitària europea, dirigida a residents britànics que passen part de l’any a Espanya o que viuen de forma permanent.

Aquesta xerrada, té com a objectiu, informar als assistents dels seus drets i obligacions pel que fa a la sanitat pública espanyola, quines prestacions té la targeta sanitària europea, qui té dret a utilitzar-la, i com accedir al sistema nacional de salut espanyola de forma correcta, en cas de no tindre dret a aquesta targeta.

L’activitat està organitzada pels representants del Departament de Salut del Regne Unit amb base al Consolat Britànic d’Alacant, en col·laboració amb el Departament de Salut del Regne Unit, l’Agència Valenciana de Salut, la Regidoria de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Benissa i la Seu Universitària de Benissa.

El regidor Jorge Ivars, anima a tots els residents britànics, tant de Benissa com de la comarca, a assistir a aquesta xerrada.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/