Inici » Notícies » General

Organitzen un curs sobre finançament d’associacions

31 d'octubre de 2008 No hi ha comentaris

La regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat un “Curs de Finançament d’Associacions” que s’impartirà els dissabtes 15 i 22 de novembre a l’Aula de Participació Ciutadana de 9.00 a 14.00

Segons ha comentat el regidor responsable, José María Serna, és necessari explicar a les associacions quines eines poden utilitzar per a finançar-se sense dependre exclusivament de l’Administració Local. El curs estarà dividit en quatre mòduls: Gestió de recursos econòmics de l’Associació, Fórmules de finançament propi, Finançament públic i Finançament Privat.

El curs és gratuït i està obert a totes les associacions de Benissa que estiguen registrades a l’Ajuntament. Les xerrades estaran impartides per experts en el tema com economistes, advocats i diplomats en administració pública.

Serna ha afirmat que “en aquests moments de crisi on la contenció de la despesa caracteritzarà els pressupostos municipals, pretenem aportar noves eines a les nostres associacions de manera que incrementen les possibilitats de rebre subvencions de les diferents administracions, així com d’entitats privades, per a portar a terme els seus projectes”.

Tots els interessats a assistir s’hauran d’inscriure en la Regidoria de Participació Ciutadana, cridant al 965732199 o enviant un correu a la següent adreça: rpc@ayto-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/