Inici » Notícies » General

Organitzen un curs de conducció eficient

23 de setembre de 2010 No hi ha comentaris
Conducció (fotografia del flickr de Ramón Perez Terrassa)

(fotografia del flickr de Ramón Perez Terrassa)

Del 22 al 26 de novembre es farà a Benissa un curs de conducció eficient en què els participants aprendran les claus per a poder controlar el consum de combustible dels seus vehicles.

El taller tindrà una durada de 4 hores en una única sessió, es podrà triar de matí o per la vesprada, i en cadascuna d’aquestes sessions hi haurà un màxim de sis alumnes.

Els monitors convidaran els “conductors” a realitzar una primera pràctica amb el vehicle, mesurant després la velocitat i el consum. Després, els professors realitzaran una explicació teòrica on s’exposaran els conceptes de la conducció eficient i a continuació seran els alumnes els que tornaran a posar-se al volant, mostrant els coneixements adquirits, mesurant-se després els paràmetres de velocitat i consum. Per finalitzar, es farà una posada en comú i discussió dels resultats obtinguts.

Els cursos seran impartits per monitors especialitzats en tècniques de conducció eficient amb àmplia experiència en el sector.

Totes les persones interessades s’hauran d’inscriure el més aviat possible en l’oficina de la policia local o cridant al telèfon 96 573 07 33.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/