Inici » Notícies » General

Organitzen les II Jornades sobre el riurau

27 de maig de 2009 No hi ha comentaris

Els dies 19 i 20 de juny tindrà lloc a la Seu Universitària de Benissa la II Jornada sobre El Riurau, un dels símbols arquitectònics i històrics que identifiquen la personalitat dels pobles de la Marina Alta.

El regidor de Cultura, Xavi Tro, ha remarcat l’interés de moltes persones i col·lectius de la comarca a repetir aquesta jornada que va tindre un èxit increïble en la seua primer edició. S’han preparat conferències, taules redones i també algunes actuacions musicals. A més els assistents podran obtindre crèdits universitaris, segons ha comentat Teresa Morell, directora de la Seu Universitària.

També s’ha implicat de nou el Col·lectiu El Runar, el representant del qual, Ángel Ibáñez, ha insistit en la necessitat de preservar i donar-li un ús al riurau mitjançant el turisme, que és el motor econòmic que tenim en aquest moment a la comarca.

Per altra banda, l’associació Riurausvius també està darrere d’aquesta gran idea. Una de les seues representants, Carme Miquel, ha comentat que el riurau és un element molt emblemàtic i viu encara, tot i que haja perdut les seues funcions agrícoles i rurals, és necessari reforçar i donar-li un valor més gran.

Totes les persones interessades a participar en aquesta jornada poden fer-ho posant-se en contacte amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Benissa o amb la Seu Universitària.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/