Inici » Notícies » General

Obres de millora de la seguretat vial a l’Avinguda de Madrid de Benissa

22 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló i Arturo Poquet sostenen el plànol de les obres

Juan Bautista Roselló i Arturo Poquet sostenen el plànol de les obres

El batle, Juan Bautista Roselló, i el regidor d’Urbanisme, Arturo Poquet, han visitat aquesta setmana les obres que s’estan desenvolupant a la CV-745, que uneix Benissa amb Senija, les obres de “Millora de la seguretat vial de la carretera CV-745, des de punt quilomètric 7+434”.

Aquestes obres les està executant la Diputació d’Alacant, dins del pla de millora de la xarxa viària 2015, i tenen un pressupost de 318.000 euros, que serà sufragat íntegrament per l’entitat provincial.

Segons ha explicat Roselló, aquest vial, situat just entre el Palau Sant Pere i la pista d’atletisme, comptarà amb dues noves voreres molt àmplies, de 3,6 metres, on s’instal·larà il·luminació i arbrat; els carrils augmentaran la seua amplària i es construirà una mitjana; i també s’habilitarà una zona de pàrquing, amb capacitat per a uns 60 vehicles.

Les obres també contemplen la senyalització de diversos carrils d’incorporació des de l’eixida del Palau Sant Pere i des de la costera del Povil, millorant així la seguretat del trànsit que uneix Benissa amb Senija i els altres pobles de la Vall del Pop.

Una obres necessàries, que tenen un termini d’execució de 5 mesos, i que sens dubte milloraran aquesta zona esportiva i escolar del municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/