Inici » Notícies » General

Noves actuacions per a consolidar l’estructura de les Escoles Velles de Benissa

27 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Obres a les Escoles Velles de Benissa

Obres a les Escoles Velles

La recuperació de les Antigues Escoles Graduades de Benissa (també conegudes com les Escoles Velles) continua endavant amb noves actuacions per a adequar estructuralment l’edifici. Concretament, en aquesta nova fase estan enderrocant-se els envans que separaven les aules i els sostres de canyís, reforçant el forjat, les terrasses planes i la volta de l’escala. També es rehabilitaran zones deteriorades dels murs i altres tasques complementàries.

Després de la licitació i adjudicació en un procés obert, aquestes obres tenen un cost de 232.700 € (IVA inclòs), sent el preu d’eixida en més de 285.000 (IVA inclòs), destacant la reducció del cost en més de 50.000 € i també la reducció en el termini d’execució. Es tracta d’unes obres iniciades a principis de febrer que continuen el seu procés de condicionament, permetent consolidar un espai que travessava per un profund procés d’abandó i deterioració, malgrat ser un espai emblemàtic de Benissa en convertir-se, en la seua època, en la primera escola pública de l’entorn pròxim a Benissa.

Les obres que s’han realitzat en els últims mesos estan permetent restituir la coberta, desmuntant l’actual amb la recuperació de l’estructura de fusta i teules i el posterior muntatge amb un reforç de l’estructura i la introducció d’un panell aïllant i tela asfàltica.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/