Inici » Notícies » General

Nous actes vandàlics provoquen 300 euros de dany en un cotxe

17 de maig de 2004 No hi ha comentaris

Les queixes veïnals sobre el gamberrisme que es produeix en les nits dels caps de setmana a Benissa no cessen, però és que els actes vandàlics tampoc sembla que tinguen fi. En un dels últims dies de les festes en honor a la Puríssima Xiqueta, concretament en la matinada del divendres 30 d’abril al dissabte 1 de maig, un vehicle que estava estacionat en el carrer Carlos Arniches va sofrir diferents desperfectes que ascendeixen a 300 euros. “Ens han trencat els tres eixugaparabrises, un dels retrovisors, han fet alguna ratlla al cotxe en la part del darrere i no sé si alguna cosa més», va comentar disgustada la propietària del vehicle que viu en el mateix carrer. A més, per si l’acció no era prou malintencionada, els vàndals, arribant a l’obscè, van defecar sobre el capó del cotxe. L’utilitari va ser comprat en el mes de juny de l’any passat.

En descobrir el que havia passat, aquests veïns van presentar la corresponent denúncia davant la Policia Local de Benissa i “després el meu marit va acudir a l’ajuntament”. “Allí li van dir que si no tenia testimonis no es podia fer res i el van tractar prou malament”, va explicar la dona.

En el carrer Carlos Arniches, segons comenten els veïns, es repeteixen amb freqüència els escàndols cada divendres i dissabte. “Et pots trobar a algú orinant en el teu portal o a xiquets provant a veure qui fa més soroll amb la moto”, explica un resident de la zona. De fet, sembla ser que el passat cap de setmana va tenir lloc una baralla en què fins i tot algú va treure una arma blanca. “Nosaltres ho escoltem però com desgraciadament estem acostumats no li vam donar importància -va narrar una veïna- i a més és que no ens atrevim a treure el cap perquè si ho fem ens insulten i, a continuació, no deixen de tocar-te el timbre tota la nit”, va continuar.

També es torna a parlar de l’horari de tancament dels locals d’oci ja que, segons van explicar els veïns, l’ajuntament els ha tornat a deixar fins les 4:30 hores. Fa poc de temps, en vista de la situació de malestar, el batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va avançar a les 3:30 l’hora de tancament, “però ara s’ha tornat a reunir amb els gerents dels pubs i els ha donat una hora més”, va comentar un dels residents. Per al mateix veí, l’actitud del primer edil es deu al fet que “està donant llargues fins que arribe l’estiu que és quan tanquen els locals -i afegeix que- mentrestant els dóna una hora més de festa que és una hora més de vandalisme”.

Per altra banda, els desperfectes no només es concreten en vehicles sinó que també afecten els habitatges. “Al meu m’han trencat dos vidres més del portal de casa”, es va queixar un ciutadà que viu al carrer de l’IES Josep Iborra.

Sobre la patrulla especial de la Policia Local que ha creat, dintre del nou pla estratègic de seguretat ciutadana, el regidor Alexander Theobald, un dels afectats pel gamberrisme, va denunciar que “no fan res, ni tan sols baixen del cotxe; a més ells mateixos diuen que no tenen suficients mitjans”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/