Inici » Notícies » General

Més rotondes i més expropiacions. Una modificació de la variant de Benissa augmentarà el pressupost en 15 milions més. Consulta ací si estàs afectat

23 de juliol de 2022 No hi ha comentaris
Les noves rotondes entre Benissa i Teulada

Les noves rotondes entre Benissa i Teulada

El Ministeri de Transports va publicar un anunci al BOE el passat 20 de juliol per a anunciar el Projecte Complementari núm. 1 de la terminació de les obres de la variant de Benissa. El nou projecte comporta l’expropiació de noves parcel·les i ara, les persones afectades, que es poden consultar en el mateix anunci, tenen un termini per a al·legar de 30 dies hàbils.

La modificació no és menor i comporta canvis considerables respecte al projecte inicial. El més important és la construcció de dos noves rotondes entre Benissa i Teulada, prop de la zona dels Pins Vers, per dotar d’un nou accés al Polígon Industrial La Pedrera, donar un nou accés a les casetes de la zona i adreçar un revolt de la N-332 on hi ha hagut nombrosos accidents.

La modificació també contempla la instal·lació d’una passarel·la elevada de vianants i ciclista sobre la rotonda de Canor i un accés directe a la variant per als vehicles que isquen de l’AP-7 en direcció cap a Calp i que així no hagen d’anar fins la rotonda de Canor per a incorporar-se a la variant.

També es preveu la il·luminació de la rotonda construïda en la connexió amb Senija per la CV-745 per a millorar la seua visibilitat i vist el trànsit de vianants que hi ha a la zona.

Tot plegat seran quasi 15 milions d’euros més, als quals caldrà sumar el cost de les noves expropiacions. Tota la documentació i plànols es poden consultar a la web del Ministeri en aquest enllaç.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/