Inici » Notícies » General

Més activitats infantils al Casal Jove

28 de gener de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de les activitats de Pequetrup

Cartell de les activitats de Pequetrup

Seguint amb la seua programació, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa presenta, per al mes de febrer, dos activitats més dirigides a xiquets i xiquetes d’entre 3 a 9 anys.

Tenint en compte que febrer és el mes del Carnestoltes, Pequetrup, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, ha organitzat un taller titulat “Benvingut Carnestoltes”, previst per al dijous 12 de febrer, de 18.00 a 19.00h, que consisteix a personalitzar una màscara amb diferents materials i en finalitzar, a qui ho desitge, se li pintarà la cara.

Un altre taller previst per al pròxim mes, i organitzat per Pequetrup, és “El monstre de colors”, que tindrà lloc el dilluns 16 de febrer, de 18.00h a 19.00h, i en el qual es treballaran les emocions a partir de la història d’un monstre i de diferents colors. Una manera molt divertida de conèixer les diferents emocions.

Per a participar en aquests tallers, els interessats s’hauran d’inscriure prèviament al Casal Jove (C/Francisco Sendra, 2, 1r; telèfon 965732352 o casaljove@ajbenissa.es) fins el 12 de febrer.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha mostrat la seua satisfacció amb la participació dels xiquets i xiquetes en les diferents activitats organitzades pel departament de Joventut, i per això se seguirà treballant per poder oferir-los una àmplia varietat d’activitats, i d’aquesta manera poder respondre a les diferents necessitats dels nostres usuaris. A més, també ha comentat que en breu eixirà una oferta de cursos per a joves.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/