Inici » Notícies » General

Marea rosa per a lluitar contra el càncer a Benissa

23 d'octubre de 2021 No hi ha comentaris
Cartell del programa

Cartell del programa

El color rosa serà el protagonista de la penúltima setmana del mes d’octubre a Benissa. Així ho ha declarat la regidora Isabel Bou en la presentació de “Marea Rosa Benissa”, un complet programa amb activitats esportives, formatives i fonamentalment divulgatives que pretén continuar avançant en la lluita contra el càncer. “Una lluita que no ha de parar”, ha continuat dient Bou, “ja que cada dia moren de càncer a Espanya 300 persones, unes 110.000 al cap de l’any”. Xifres eixordadores que exigeixen de les administracions públiques una implicació constant en aquesta altra gran pandèmia que en 2021 deixarà una incidència superior a les 270.000 persones i un augment significatiu de les defuncions a causa de diagnòstics tardans i retards en les mesures de prevenció.

“Encara que el repte siga complicat i des de l’administració local les competències es troben limitades, cal contribuir fomentant aquest tipus de programes que ajuden a continuar generant consciència i a donar veu a la batalla contra el càncer”, ha declarat la regidora de Sanitat.

El calendari d’activitats començarà el 22 d’octubre amb la xarrada “Guanyar punts amb l’alimentació” a càrrec de la nutricionista Gloria Baydal, seguirà el dia 23 amb una taula informativa al mercat i una classe de zumba a les 11h a la Plaça Germans Ivars dirigida per Marisa Avilés. La programació tancarà el diumenge 24 amb una concentració a les 10 del matí i una marxa amb globotada i concert a les 11h.

La regidoria de Sanitat i l’Associació Alacant per a la lluita contra el Càncer en col·laboració amb el Club Rotari i Benissa Impuls s’han encarregat de totes les tasques d’organització.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/