Inici » Notícies » General

Luis Galindo convidat especial de la Gala 25 Aniversari de Turisme

16 de setembre de 2022 No hi ha comentaris
Cartell de la gala 25é aniversari

Cartell de la gala 25é aniversari

Governs de diferent color polític, quatre batles, sis regidors i més d’una vintena de treballadors i treballadores han format part al llarg dels últims 25 anys de l’equip de la Tourist Info de Benissa. Un balanç que se salda, sense cap gènere de dubtes, de forma molt positiva. Especialment si tenim en compte el reconeixement amb el qual compta el departament de Turisme tant dins com fora de les fronteres del municipi i que ve acreditat per una trajectòria impecable d’accions i iniciatives l’únic propòsit de les quals ha sigut sempre el de projectar Benissa des de l’esfera de la promoció turística. Orgullós i tremendament satisfet s’ha mostrat el regidor Jorge Ivars en la presentació de la Gala 25 Aniversari, on ha reconegut l’esforç de tots els seus predecessors per a millorar el departament i per a enfortir el sector a Benissa. Ivars també ha aprofitat l’ocasió per a enaltir el treball de tots els homes i dones que al llarg d’aquestes dues dècades i mitja han fet possible amb la seua tasca diària que hàgem arribat fins ací, “sense tots ells no hauria sigut possible”, ha dit. A més, i en relació amb les accions desenvolupades durant tot l’exercici 2022 ha volgut destacar que “la gala serà la cloenda d’un calendari d’accions amb les quals hem pretés posar en valor tot eixe esforç”.

I quina millor manera de celebrar un aniversari que bufant els ciris envoltat de totes aquelles persones que t’han acompanyat en el camí. Empresaris del sector turístic, representants de la societat civil, personal municipal, integrants d’organitzacions i patronals turístiques, col·legues de professió, responsables polítics de tota la regió i mitjans de comunicació seran alguns dels participants en un esdeveniment que durarà una mica més de dues hores i que oferirà una conferència motivacional a càrrec del famós coach i speaker Luis Galindo.

Segons han destacat des de l’àrea tècnica, s’espera la participació de prop de 300 persones a una jornada que tancarà amb la invitació a un vi local.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/