Inici » Notícies » General

Llum Morales, la cartera rural de Xaló que no para

2 de febrer de 2023 No hi ha comentaris
Llum Morales

Llum Morales

Llum Morales no para. Porta el correu i els paquets a les cases Xaló i encapçala el nombre d’operacions rurals a domicili realitzades a la província d’Alacant durant 2022. El servei de correus és essencial per als qui viuen al camp i en els xicotets pobles.

Correus ha destacat el treball que realitza Llum Morales, qui ha rebut la felicitació del gerent de Producció, José Luis Sánchez. A més de cartes, tant ordinàries com certificades, aquesta empleada realitza altres gestions, com el cobrament de rebuts i l’enviament i recepció de diners, la venda d’embalatges i segells o la paqueteria. També ha dut a terme el cobrament de tributs, de rebuts, de tràmits de la DGT, subministrament de distintius ambientals, de bitllets de tren i fins i tot vendes de loteria de Creu Roja. Els carters realitzen serveis cada vegada més sofisticats.

La plantilla de repartiment rural de Correus a Alacant la integren 107 carters i carteres. Disposen de dispositius portàtils amb els quals efectuen operacions que abans només podien fer en les oficines.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/