Inici » Notícies » General

Llargues cues per a vaccinar-se a Benissa per un problema en el sistema informàtic

3 de juliol de 2021 No hi ha comentaris
Cues per a vaccinar-se al Palau Sant Pere

Cues per a vaccinar-se al Palau Sant Pere

Una caiguda del sistema informàtic va obligar ahir a realitzar de manera manual el control d’accés als citats per a vaccinar-se a Benissa, en les instal·lacions del Palau Sant Pere. Això va derivar en l’alentiment de les inoculacions i la creació de llargues cues, per a desesperació dels convocats que van haver d’esperar diverses hores per a rebre la punxada.

Així ho va confirmar anit en el ple telemàtic el batle, Arturo Poquet, davant les demandes des de l’oposició, quan la regidora socialista Marina Rener va sol·licitar la instal·lació de tendals als accessos al Palau Sant Pere on la gent ha hagut d’esperar a ple sol per a ser injectada.

Poquet ha assegurat que normalment aquest és un procés ràpid a Benissa i que no arriben a fer-se cues. El batle ha destacat que aquesta ha sigut una situació puntual i que esperava que hui dimecres ja s’haguera solucionat el problema.

Així i tot el batle ha avançat la intenció de col·locar una carpes que ajuden a crear zones d’ombra on puguen acollir-se els que acudeixen a rebre el vaccí.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 30 de juny de 2021 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/