Inici » Notícies » General

L’Escola Gargasindi de Calp, traslladada temporalment a Benissa, primer centre tancat a Alacant pels contagis de la COVID-19

2 de febrer de 2021 No hi ha comentaris
L'antic IES Josep Iborra

L’antic IES Josep Iborra, instal·lacions utilitzades pel Gargasindi

Salut Pública ha decretat el tancament de la primera escola de la província d’Alacant a conseqüència de la transmissió incontrolada del coronavirus.

Es tracta de l’Escola Pública d’Educació Especial Gargasindi de Calp, a les famílies de la qual s’ha comunicat que els seus fills no tornen al centre fins que no es considere que la situació ho permet, com ha declarat la Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, a preguntes d’aquest diari.

Els contagis detectats afecten 9 de les 13 aules del centre l’alumnat del qual presenta alguna causa de discapacitat i no està obligat a portar màscara.

Salut Pública precisa que s’han fet les proves PCR pertinents i que per aquest motiu, donat el volum de contagis, s’ha determinat el tancament del centre educatiu fins una altra ordre.

El Gargasindi s’ha traslladat enguany provisionalment a Benissa, atès que l’escola de Calp s’ha enderrocat per a construir-la de nou.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/