Inici » Notícies » General

Les residències de Benissa i Ondara reben 533.316 euros

25 d'agost de 2012 No hi ha comentaris
Els usuaris i treballadors de la residència de Benissa

Els usuaris i treballadors de la residència de Benissa

La Conselleria de Benestar Social va anunciar ahir la concessió d’un total de 533.316 euros a les residències d’Ondara i Benissa.

La concessió d’aquestes subvencions va ser un dels assumptes aprovats ahir en la reunió del ple del Consell que es va celebrar a la localitat castellonenca de Morella, amb motiu de la festivitat del Sexenni.

Segons la informació facilitada per vicepresidència del Consell, la Fundació La nostra Senyora de la Solitud d’Ondara rebrà una subvenció per import de 277.116,95 euros per al manteniment de la seua residència per a majors, que compta amb un total de 23 places disponibles.

Així mateix, el ple ha autoritzat atorgar ajudes per una quantia de 256.200 euros per a la Fundació Asil La nostra Senyora dels Dolors, Sant Joaquim i Santa Anna de Benissa per al manteniment del seu centre (de 20 places) destinat a l’atenció de persones majors dependents.

Aquestes ajudes s’emmarquen en la línia de subvencions que concedeix la Conselleria de Justícia i Benestar Social per al manteniment d’aquest tipus de centres.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/