Inici » Notícies » General

Les platges i cales de Benissa, preparades per a rebre públic en Pasqua després del temporal

7 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Obres al talús de Cala Advocat

Obres al talús de Cala Advocat

Les platges i cales de Benissa estan ja preparades perquè els turistes i visitants puguen gaudir de l’accés i el bany, després dels treballs realitzats en les últimes setmanes que han pal·liat els danys ocasionats pels temporals de desembre i gener. Aquest divendres s’han netejat i condicionat la platja de la Fustera i la cala de l’Advocat.

Per raons de seguretat, ha quedat tancat al públic el tram del passeig ecològic que va des de la cala de l’Advocat fins l’àrea biosaludable. Es tracta del final del recorregut en la zona nord del passeig, d’aproximadament 100 metres de distància, i que des de la Demarcació de Costes d’Alacant, dependent del Ministeri de Medi Ambient, han optat per tancar mentre es reparen els danys en un talús en la citada cala benissera.

Des del Departament d’Obres de l’Ajuntament de Benissa, en constant comunicació amb el Departament de Costes, van indicar que ha quedat pendent confirmar si se seguirà subministrant més arena a la platja de la Fustera, un assumpte que es decidirà després de la finalització de les festes de Pasqua.

En aquest sentit, Mari Carme Ronda, regidora de Medi Ambient, ha assenyalat que l’arena per a la regeneració de la platja de la Fustera, segons les dades facilitades per Costes, procedeix de la pedrera d’Abanilla (Múrcia). “A diferència de les regeneracions que s’estan duent a terme en platges de municipis adjacents, a Benissa s’estan seguint les directrius d’un projecte de regeneració de la platja de la Fustera que ha sigut redactat per tècnics de la Universitat d’Alacant. Per aquest motiu, la regeneració de la platja de la Fustera compta amb un control mediambiental realitzat per una empresa especialitzada contractada pel Ministeri”, explica la regidora.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/