Inici » Notícies » General

Les platges de Benissa estan preparades per a la temporada turística

12 de juny de 2008 No hi ha comentaris

A punt de començar la temporada turística, les platges de Benissa es troben en perfectes condicions i amb tots els serveis necessaris perquè els visitants i turistes gaudisquen d’elles. Cal recordar, a més, que la Platja de la Fustera, el centre d’educació ambiental “Aula de la Mar” i el Club Nàutic Les Bassetes han aconseguit la bandera blava, atorgada per la Fundació Europea d’Educació Ambiental, demostrant així el compliment de certes normes de qualitat de l’aigua, seguretat, prestació de serveis generals i d’ordenació en gestió mediambiental.

A més, segons ha comentat el regidor de Medi ambient, José María Serna, el passat mes de febrer es va iniciar la implantació del Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi Ambient de les platges, cales i passeig ecològic, el qual serà certificat sota les normes UNE EN ISO 9001 i 14001. El 17 de juny es realitzarà una primera auditoria realitzada per “Bureau veritas”, certificant d’aquesta forma la qualitat i la bona gestió de tot el litoral benisser.

D’altra banda, el servei que presta la Creu Roja començarà a funcionar el 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre en horari de 10.30 a 18.30. Aquest servei, en què treballaran 4 socorristes i un patró, cobreix l’activitat de vigilància, salvament i socorrisme en la platja de La Fustera i altres cales de Benissa, a les quals els socorristes es desplaçaran mitjançant una embarcació pneumàtica.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/