Inici » Notícies » General

Les Joventuts socialistes anuncien un pla d’acció juvenil

30 de març de 2006 No hi ha comentaris

Les Joventuts socialistes de Benissa van arremetre ahir mitjançant un comunicat contra l’equip de govern del PP per la seua política de joventut que segons els joves del PSOE es basa en “promeses que no es compleixen”. Davant d’aquesta situació, el Secretari general de Joventuts Socialistes de Benissa, Ramon Ivars, va anunciar que l’òrgan jove del PSOE amb la col·laboració d’entitats privades, Organitzacions No Governamentals (ONG) i altres associacions “està elaborant un pla d’acció juvenil d’ensenyament i oci destinat a pal·liar la nul·la competència de l’ajuntament i ajudar així perquè no necrosen els somnis de la joventut del poble”.

La primera de les activitats ja té data, serà el proper 25 d’abril amb unes jornades sobre primers auxilis i li seguiran xerrades sobre política de joventut, sanitat, inserció laboral i integració d’altres cultures en el municipi així com cursets de cocteleria per a joves professionals del sector, inici a la cuina creativa, excursions temàtiques i viatges i una campanya permanent de prevenció de la SIDA.

En aquest sentit, els socialistes van defensar “tot el que es pot fer amb ganes” i van criticar fil per randa les decisions que el PP ha pres en relació amb la joventut. Així, per exemple, van lamentar que “per què es registra un pub el dia del seu aniversari i se li obliga a posar limitadors de decibels, en estar en un zona poc habitada, mentre que a un altre situat al centre deixen que posen la música fins que rebenten els timpans”. També van esmentar “com es pot prometre una baixada de les taxes del Palau Sant Pere si després van i les pugen”.

Infraestructures esportives

En aquest sentit, el socialista Ramon Ivars va contestar ell mateix que “només cal anar a un conegut hotel de Calp i contar la gent de Benissa que es desplaça a la seua zona esportiva que per menys diners t’ofereix a més de les últimes novetats en màquines de musculació, una piscina coberta amb zona de banyeres hidromassatge i servei de massatges”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/