Inici » Notícies » General

Les Corts demanen alliberar l’AP7 fins que es faça la variant de Benissa

4 de juny de 2010 No hi ha comentaris

La Comissió d’Obres Públiques dels Corts Valencianes va acordar ahir per unanimitat que el Consell inste el Ministeri de Foment a alliberar urgentment el peatge de l’AP-7 en el tram entre Benissa, Altea i Dénia mentre no s’execute la variant de la nacional 332 al seu pas per Benissa .

La proposta, presentada inicialment pel PP i aprovada amb aportacions en el text de Compromís, també recolza la posició de l’Ajuntament de Benissa i mostra la “màxima preocupació” per la suspensió i paralització de les obres de la variant de la nacional 332 al seu pas per Benissa. A més, estableix que el Consell instarà a Foment perquè adopte i resolga amb la màxima urgència i celeritat possible els procediments i acords que siguen necessaris per reprendre les obres i aprovar el projecte modificat en tràmit.

En la reunió, el portaveu d’Infraestructures del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, el benisser David Serra, va instar el Ministeri de Foment perquè “deixe de paralitzar la variant de la carretera nacional 332 al seu pas per Benissa” i va exigir que “finalitzen aquesta infraestructura perquè és fonamental per al benestar i el desenvolupament d’aquesta localitat”.

Per al parlamentari popular és “fonamental que es reinicien aquestes obres perquè així estava previst en el Protocol de Carreteres donada la prioritat que tenia aquesta obra per a la localitat”. Així mateix, Serra va afegir que “s’ha de reprendre ja l’obra d’aquesta variant perquè és un projecte que porta molts anys paralitzat per la desídia del Govern socialista”.

Serra va considerar que és “una vergonya veure com hi ha municipis desabastits i avergonyits davant aquestes actuacions del Govern que encapçala Rodríguez Zapatero”. “El mutis per resposta que dóna Foment l’única cosa que està provocant és que els municipis estiguen molests i es manifesten”, va concloure.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/