Inici » Notícies » General

L’enllaç de Calp amb l’AP-7 genera una altra polèmica

4 de gener de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el dijous 4 de gener de 2007:

Arran de l’anunci en el Butlletí Oficial de l’Estat de l’aprovació definitiva de la variant de Benissa, el batle també ha tingut unes paraules per a l’altra qüestió rellevant en matèria de carreteres, l’accés de l’AP-7 des de Calp.

Roselló ha confirmat que ha mantingut contacte directe amb el seu homòleg calpí el també popular Javier Morató.

El batle ha explicat que “quan va sorgir la notícia li vaig dir que l’Ajuntament de Benissa, evidentment, no està en contra del fet que Calp compte amb una eixida directa de l’autopista. Sempre que aquesta eixida no tinga un impacte negatiu al terme municipal de Benissa, donarem suport a aquesta infraestructura demandada pels calpins”, afirma.

Altres opcions

Des de Benissa han tornat a reiterar que la millor opció és millorar l’actual traçat de la carretera que uneix Calp amb Benissa i d’aquesta manera poder garantir la seguretat vial i ciutadana ja que aquest tram s’ha convertit en els últims anys en uns dels punts negres de les carreteres del País Valencià.

Des del grup en l’oposició CIBE-Bloc, el regidor Xavi Tro ha demanat que Calp es posicione oficialment respecte a la proposta del ministeri ja que assegura que “en aquest assumpte no caben mitges tintes”.

A més, Tro va manifestar que des de la coalició CIBE-Bloc, “esperem que el batle de Benissa sàpiga liderar aquesta crisi”.

De moment, Benissa ja ha rebutjat en el ple el projecte presentat i els responsables municipals animen a tots els veïns afectats pel traçat, que són nombrosos, per tal que presenten les al·legacions corresponents. Aquesta setmana ja s’han acostat a l’Ajuntament algunes persones afectades pel traçat per a informar-se.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/