Inici » Notícies » General

L’empresa a la qual Benissa va adjudicar el polígon augmenta a 14 milions el cost de les obres

1 de desembre de 2010 No hi ha comentaris
Polígon Industrial La Pedrera

Polígon Industrial

El PSPV de Benissa va fer públic ahir que l’empresa urbanitzadora de l’ampliació del polígon industrial ha augmentat el pressupost de les obres dels 9, 3 milions d’euros previstos en 2004 a 13, 9 milions. Els socialistes han recorregut aquest projecte de reparcel·lació en considerar “una greu irregularitat” aquest increment de costos que repercutirà a l’ajuntament i els propietaris d’aquest sector, conegut com El Polvorí.

El PSPV va denunciar que l’empresa Iniciativas Costa Blanca, S.L., i el batle, Juan Bautista Roselló, del PP, van signar al gener de 2008 un conveni urbanístic que “amagava” l’augment de pressupost.

Aquest grup polític va plantejar que un sector “tan estratègic per a Benissa” ha d’urbanitzar-se mitjançant gestió directa del consistori. “És l’única forma de preservar els interessos de l’ajuntament i dels propietaris i salvaguardar-los de l’especulació”, van sostindre els socialistes, que van vaticinar que mantindre a l’actual empresa com a agent urbanitzador portarà a “espectaculars conflictes legals i econòmics”.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/