Inici » Notícies » General

L’ajuntament rep una subvenció per al programa d’ajuda a domicili

25 d'octubre de 2012 No hi ha comentaris
Gent gran (foto del flickr d'Alba Cros)

Gent gran (foto del flickr d’Alba Cros)

La Diputació d’Alacant, mitjançant l’Àrea de Benestar Social ha concedit a l’Ajuntament de Benissa una subvenció destinada als Serveis Socials de 15.334 euros per a sufragar les despeses derivades de la contractació de les auxiliars de la llar que presten el servei d’ajuda a domicili al municipi.

A més, aquest mateix any i també per part de la Diputació, s’han subvencionat dos equips informàtics destinats als Serveis Socials amb la finalitat d’actualitzar i millorar aquestes eines de treball.

Cal recordar que el programa d’ajuda a domicili es presta des de la Regidoria de Serveis Socials a les persones majors o amb algun tipus de discapacitat, que tenen problemes per a la realització de les activitats elementals de la vida diària, proporcionant-los atenció directa a la seua llar, afavorint-hi la seua permanència.

Els beneficiaris són persones amb discapacitat que no es poden valdre per elles mateixes o tenen limitada la seua autonomia personal i majors de 65 anys. Els serveis que es presten són: recolzament en la neteja i cura personal; supervisió de la medicació i estat de salut; suport a la mobilització; compra i acompanyament fora de la llar; i alimentació, roba, neteja i manteniment de l’habitatge.

Segons ha comentat la regidora de Serveis Socials, Raquel Soliveres, “en l’actualitat són 45 famílies les que es beneficien d’aquest servei a Benissa que cada vegada està més demandat. Des de l’ajuntament s’està fent un gran esforç per a poder atendre el màxim de casos possibles”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/