Inici » Notícies » General

L’Ajuntament reduirà en un 30% la jornada i el salari de 7 treballadors interins

18 de novembre de 2012 No hi ha comentaris
Ajuntament de Benissa

Ajuntament de Benissa

Després dels ajustos realitzats a l’Ajuntament de Benissa en matèria de personal durant aquest any 2012 -cal recordar la reducció del 12% del sou dels polítics en el que va de legislatura i la recent cessió de 5 càrrecs de confiança-, l’equip de govern va a prendre noves mesures en aquest apartat, el contingut del qual s’ha debatut el divendres al migdia en una taula tècnica de personal, en la qual han participat el batle, el regidor de personal, representants de tots els partits polítics i dels sindicats.

L’Ajuntament de Benissa reduirà en un 10% el pressupost del capítol de personal (del 44% al 34%) pel que fa al pressupost global de l’Ajuntament, la qual cosa repercutirà en un estalvi d’aproximadament 600.000 euros anuals, arribant així a l’índex òptim considerat per a entitats locals destinat a aquesta partida.

Entre les mesures que s’adoptaran es troba l’amortització de diferents places i la jubilació d’alguns treballadors. També s’aplicarà una reducció en un 30% de la jornada de 7 treballadors interins de l’Ajuntament. A més, s’eliminarà el complement de productivitat dels treballadors municipals.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de Personal, Jorge Ivars, han considerat que aquest tipus de mesures permetran mantindre tots els llocs de treball, i garantir la liquiditat de l’ajuntament. A més, han volgut remarcar que Benissa és un dels pocs municipis de la comarca que autogestiona tots els seus serveis públics amb els propis treballadors municipals (aigües, residus, neteja, etc.)

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/