Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa presenta un sistema de comunicació d’incidències en l’equipament urbà vía mòbil

13 de maig de 2013 No hi ha comentaris
Telèfons mòbils

Telèfons mòbils

L’Ajuntament de Benissa ha posat en marxa un nou servei que permet els ciutadans, mitjançant una nova aplicació per a dispositius mòbils Android o iPhone, comunicar les incidències en l’equipament urbà que detecten al municipi i resoldre gratuïtament tots els dubtes mediambientals de la mà d’experts en aquest àmbit.

El nou servei se suma a la Línia Verda Benissa, un servei de consultes en línia i una àmplia informació sobre el medi ambient i el municipi en el portal http://lineaverdabenissa.com.

La nova aplicació “Línia Verda” permet el ciutadà comunicar incidències en l’equipament urbà d’una manera molt senzilla. Per això, una vegada oberta l’aplicació en el seu dispositiu mòbil, tan sols s’ha de seleccionar una categoria, detallar la incidència, i si es desitja, adjuntar una foto feta amb el mòbil.

El mateix dispositiu detectarà per geolocalització les coordenades exactes en les quals s’ubica la incidència, encara que l’usuari també podrà fer-ho manualment si decidix enviar l’avís en un altre moment des d’un altre lloc. D’aquesta manera, el ciutadà podrà comunicar d’una manera molt senzilla les deficiències en l’enllumenat, la neteja, el mobiliari urbà o el clavegueram, entre altres moltes categories, detectades al municipi.

Els tècnics municipals o de l’empresa de serveis corresponent rebran immediatament l’avís, podent actualitzar directament l’estat de la incidència. Una vegada resolta, el ciutadà rebrà una notificació al seu mòbil.

A través de la mateixa aplicació, els ciutadans i empresaris de la localitat també podran resoldre gratuïtament tots els seus dubtes d’una manera senzilla en un termini màxim de 24 hores.

A més del servei de consultes i de comunicación d’incidències, Línia Verda oferix al ciutadà le Benissa, una completa informació sobre els temes relacionats amb el Medi Ambient. L’usuari pot trobar notícies, documents, manuals, ordenances, legislació estatal i autonòmica, ajudes i subvencions, agenda d’esdeveniments destacats, un complet glossari amb termes mediambientals i preguntes freqüents, entre d’altres.

A més, cada mes es farà una campanya de divulgació sobre temes d’interés, com separació de residus, conducció ecològica, estalvi d’aigua, ecoetiquetes, etc. Mensualment, els usuaris registrats rebran un butlletí mensual de notícies, ajudes i subvencions, consultes resoltes i articles d’actualitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/