Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa es reuneix amb l’empresariat del Polígon La Pedrera per a promoure conjuntament noves ajudes de l’IVACE

10 de març de 2018 No hi ha comentaris
Reunió amb l'empresariat del Polígon Industrial La Pedrera de Benissa

Reunió amb l’empresariat del Polígon Industrial La Pedrera

Una gran oportunitat per a modernitzar el Polígon Industrial de la Pedrera. L’Ajuntament de Benissa s’ha reunit aquesta setmana amb una notable representació de l’empresariat del polígon amb l’objectiu de traslladar la informació sobre les noves ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Un important grup d’empresaris va participar en aquesta reunió de caràcter informatiu, oferint a més diversos suggeriments i propostes per a implementar valor a les instal·lacions públiques del polígon. El regidor d’Obres i Serveis i Creama, Xavi Tro, juntament amb Manuel Juan, regidor d’Urbanisme, van participar en aquesta trobada, acompanyats per personal tècnic.

D’aquesta forma, les actuacions que contemplen aquestes ajudes van des de la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través de circuit tancat connectat a la policia local, la implantació de passarel·les per a vianants, la millora de l’enllumenat públic, la generació d’energia renovable, la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la creació o ampliació de zones verdes o la instal·lació de serveis contra incendis, entre altres accions. Amb un pressupost de 2.674.000 €, les accions es dirigeixen a poblacions de les comarques de la Marina Alta, La Marina Baixa, Alt Vinalopò i Vinalopó Mitjà. Recentment, tant Xavi Tro com Manuel Juan van acudir a una reunió prèvia a Pedreguer, a la qual va assistir el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent i la directora general de l’IVACE, Júlia Company.

En paraules de Manuel Juan, “valorem molt positivament l’assistència i el posterior diàleg amb els empresaris del polígon, amb els quals volem realitzar una bona proposta per a rebre les ajudes de l’IVACE”. El regidor d’Urbanisme explica que “a partir de 50.000 € ja es pot presentar una proposta, i a Benissa tenim l’avantatge que el Polígon de la Pedrera ja està finalitzat i recepcionat, una condició indispensable per a optar a les ajudes”.

Per la seua banda, Xavi Tro destaca que “ha acudit una part important dels empresaris del polígon, i per com va anar l’encontre sembla que feia temps que ningú els escoltava i recollia les seues inquietuds”. El responsable d’Obres i serveis afegeix que “en la reunió va haver una bona connexió, les peticions i demandes expressades són interessants i justes, encarades a modernitzar i millorar el polígon, vital per a la nostra economia i en la creació de llocs de treball. Després del resultat, aquesta no serà l’última reunió conjunta que tindrem”.

A partir d’ara, l’Ajuntament de Benissa realitzarà les gestions, tant per a dissenyar els projectes i sol·licitar l’ajuda a l’IVACE, com per a atendre la resta de les iniciatives plantejades en aquesta reunió.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/