Inici » Notícies » General

L’Ajuntament, a la recerca de voluntaris i voluntàries per a la campanya de vaccinació massiva

20 de maig de 2021 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya

Cartell de la campanya

La campanya de vaccinació massiva començarà dilluns que ve, 24 de maig, a partir de les 15h en l’espai diàfan de més de 500 m² que s’ha habilitat al Palau Sant Pere. Està previst que al voltant de 12.000 persones del municipi de Benissa i d’altres punts de l’interior de la comarca com Alcalalí, Xaló, Llíber o Senija es vaccinen de manera espaiada i progressiva al llarg dels mesos d’estiu. Com ja va manifestar el batle, Arturo Poquet, l’Ajuntament posa a la disposició de la Generalitat Valenciana un centre esportiu que cobreix perfectament les necessitats bàsiques; compta amb un bon nombre de places d’aparcament, està prop del centre urbà i és un espai prou ampli per a evitar aglomeracions.
Si bé és cert que la infraestructura compleix tots els requisits i el servei de salut valencià aporta el personal sanitari i administratiu, encara falta per resoldre qui s’encarregarà de l’organització general, la presa de temperatura o el control d’accessos.

Davant la falta de personal per al desenvolupament d’eixes tasques, l’Ajuntament de Benissa a través de l’àrea de Sanitat ha dissenyat una campanya per a la captació de voluntaris i voluntàries que puguen ajudar i col·laborar, en la mesura de les seues possibilitats, durant els mesos de maig, juny, juliol i agost. La regidora delegada, Isabel Bou, ha volgut fer una crida al conjunt de la ciutadania i, especialment, a les associacions del municipi declarant que “ara més que mai és important que es veja al teixit social del nostre poble col·laborant amb una tasca tan important com la vaccinació massiva”. A més, ha declarat, “jo mateixa dedicaré part del meu temps lliure en aquesta acció de voluntariat”.

Per a poder participar com a voluntari/a serà necessari sol·licitar-ho a través dels correus electrònics i telèfons indicats en el cartell informatiu, tant de l’OAC com del departament de Sanitat. Està previst que des de la batlia es faça extensiva aquesta invitació a veïns d’altres municipis pròxims de la comarca que tenen prevista la vaccinació a Benissa.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/