Inici » Notícies » General

La zona costanera de Benissa comptarà amb un servei especial de policia durant l’estiu

11 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Policia local a La Fustera

Policia local a La Fustera

La Policia Local de Benissa està realitzant, des de fa uns dies, un servei especial de patrulla en la zona costanera, augmentant la presència fixa d’una patrulla de dilluns a diumenge. L’objectiu d’aquesta mesura es basa a reforçar el període de patrulla a l’estiu (fins a inicis de setembre), període en el qual els operatius han de fer front a un important increment de població en la zona d’urbanitzacions.

D’aquesta manera, la comesa dels agents en aquest servei especial se centrarà a augmentar la rotació de patrulles pels carrers i àrees de la zona costanera, així com en la detecció de possibles abocaments il·legals de restes de podes vegetals, enderrocs d’obra o altres materials en diverses zones, ja localitzades, entre altres funcions pròpies. Aquest servei és independent i específic de les patrulles ordinàries, per la qual cosa suposa una ampliació de la presència de la policia local en la zona costanera a través d’accions preventives.

Relacionat amb aquest servei especial, els vehicles de la policia que realitzen la patrulla estaran equipats amb un desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA), per a possibles actuacions d’emergència.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/