General

La UNED organitzarà un curs sobre xarxes socials i internet a Benissa

Presentació del curs de la UNED a Benissa
Presentació del curs de la UNED a Benissa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la directora de la UNED de Dénia, Raquel Martí i el regidor de Joventut, Jorge Ivars, han presentat aquest matí en roda de premsa el curs “Xarxes socials i Internet: Viabilitat d’empresa com a seu social a la xarxa. Autoocupació per a joves”, que es desenvoluparà a Benissa durant el mes d’octubre.

El curs està dirigit a joves desocupats amb edats compreses entre els 16 i els 35 anys. Les classes s’impartiran els dimarts i dijous del mes d’octubre de 10.00 a 13.00 al Casal Jove. Les places estan limitades a 30 alumnes i estaran impartides per professors de la UNED de Dénia.

El batle ha remarcat els objectius del curs, en el qual “s’integraran accions d’orientació laboral, coneixements d’informàtica, desenvolupant la capacitat per a moure’s en entorns complexos i activar la maduresa i la competència professional dels participants”, ha explicat.

Per la seua banda, la directora de la UNED de Dénia, Raquel Martí, ha assenyalat que la formació està destinada als joves, per ser un dels col·lectius més afectats per la falta d’ocupació. Martí ha afegit que aquest curs, d’una durada de 18 hores, aproparà els joves a un itinerari d’inserció, a través de recursos de formació laboral i d’informàtica, millorant els seus factors personals d’ocupació.

El regidor de joventut, Jorge Ivars, ha declarat que “des de la Regidoria de Joventut s’han realitzat molts tallers d’orientació laboral però aquest curs va més enllà, ja que a més d’elaborar un CV o una carta de presentació, aproparà els joves a l’autoocupació, mostrant els sectors que més eixida tenen al nostre municipi”.

El curs té amb una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant i compta amb la col·laboració de l’observatori socioeconòmic i d’igualtat de la UNED de Dénia. Tots els joves interessats hauran d’inscriure’s al Casal Jove abans del 27 de setembre.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?