Inici » Notícies » General

La transformació digital del sector com a eix de la celebració a Benissa del Dia Mundial del Turisme

24 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Tríptic de la programació del Dia Mundial del Turisme

Tríptic de la programació del Dia Mundial del Turisme

El pròxim dia 27 de setembre Benissa acollirà diversos actes orientats als professionals del sector, organitzats amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme.

Durant aquest dia, en les instal·lacions de la Seu Universitària de Benissa se celebrara la jornada anomenada “El Turisme i la transformació digital”, una trobada dirigida a personal polític i tècnic de les àrees d’alcaldia, innovació, turisme, medi ambient i cultura de les administracions locals, així com per a estudiants dels sectors relacionats i empresaris del sector turístic (allotjament, restauració, comerç, etc).

Durant tota la jornada, els assistents podran debatre i contrastar coneixements sobre els avanços digitals i els canvis introduïts com a conseqüència d’aquests en el comportament del consumidor.

La trobada pretén ajudar a descobrir les noves oportunitats que ofereix l’adaptació i l’ús de la transformació digital en el sector, així com la seua aplicació sobre l’economia de les empreses vinculades a aquest, amb especial atenció als processos vinculats al desenvolupament sostenible i a l’anomenat turisme intel·ligent, un concepte que advoca per establir estratègies de revaloració de la destinació turística, permetent d’aquesta manera, augmentar la seua competitivitat, mitjançant un millor aprofitament dels recursos naturals i culturals, així com la creació d’ofertes que permeten la interacció de la destinació turística amb l’usuari final.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Benissa, compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, la Universitat d´Alacant, l’Ajuntament de Benidorm i la Seu Universitària de Benissa.

Durant el transcurs de la mateixa està prevista la intervenció del regidor de turisme de Benissa, Fernando López, de la directora General de Turisme, Raquel Huete, la Gerent de Visit Benidorm,, Leire Bilbao, i del director d’Invattur, Francisco Juan.

Amb aquesta jornada, celebració el Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament de Benissa vol aprofundir en la formació i actualització del coneixement del sector turístic per a poder millorar la gestió i l’atenció al consumidor de la mateixa destinació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/