Inici » Notícies » General

La Seu de la Marina redueix de tres a un els curs d’estiu per la falta d’alumnes

10 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Façana de la Seu universitària de La Marina

Façana de la Seu universitària de La Marina

Hui dimarts, 10 de juliol, s’inicien en la Seu Universitària de la Marina, a la localitat de Benissa, els cursos d’estiu d’aquest 2012. Un programa que s’ha vist reduït a un únic seminari en aquesta nova edició formativa en no inscriure’s prou alumnes a les altres dues propostes ofertes pel centre. De fet, estava previst dos cursos més el “Rock and roll segons els seus millors intèrprets” i el de “Plantes útils a les comarques centrals valencianes”, però finalment no s’impartiran.

Els seminaris són una fórmula per a apropar als municipis la formació complementària a l’ensenyament reglat, que en aquest cas abordarà els processos cadastrals, tan d’actualitat en aquests moments en aquesta comarca de la Marina Alta, amb els casos de Xàbia, Ondara i Pego.

Un curs que està dirigit, com va explicar la directora de la Seu, Teresa Morell, a un públic molt específic, amb un perfil jurídic i tècnic, vinculat a la gestió cadastral.

El curset compta amb la col·laboració dels responsables del Consell Notarial de València i pretén oferir les últimes eines electròniques utilitzades pel que fa al procés cadastral. I es desenvoluparà a la sala d’informàtica de la Seu  hui dimarts i demà, dimecres, a partir de les 16.00

A part d’aquest ensenyament, la Seu Universitària de la Marina ofereix diferents activitats culturals de forma complementària durant la temporada estiuenca.

Coincidint amb la inauguració del curs d’estiu, es presentarà el nou vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés i a la nova directora del Secretariat, Carmen Marín, que acompanyats per la directora de la Seu i autora de “Valencians a Nova York”, parlaran sobre aquest treball de recerca.

A continuació s’inaugurarà una exposició que il·lustra aquella emigració de la comarca de la Marina Alta a principis del s. XX. La cita és a les 21.00 i està oberta a tots els ciutadans. L’exposició podrà visitar-se fins a finals d’aquest mes de juliol.

Com a cloenda dels cursos d’estiu, també s’ha programat un concert de guitarra clàssica a càrrec del guanyador del desè concurs José Tomàs Vila de Petrer 2011, el canadenc Thierry Begin Lamontagne.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/