Inici » Notícies » General

La ruta de tapes i cultura ompli de sabor la localitat des del divendres

3 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Cartell de la IV Ruta de tapes de Benissa

Cartell de la IV Ruta de tapes de Benissa

Benissa ha presentat la IV Ruta “Benissa amb sabor: cultura i tapes”. Una iniciativa organitzada per les Regidories de Turisme i Comerç i que compta amb la col·laboració d’una dotzena d’establiments hostalers. Aquest esdeveniment, segons va anunciar el regidor Xavi Estupiñà, arrancarà el 6 de juliol.

La ruta té com a objectiu enriquir l’oferta complementària dirigida als residents i als turistes que trien Benissa per a passar les seues vacances. La iniciativa serà un interessant atractiu ja que les tapes són un producte gastronòmic que agrada tant a nadius com a forans.

Els 12 establiments participants oferiran un total de 24 tapes variades fins l’11 d’agost i durant els dijous, divendres i dissabtes. L’horari serà des de les 19.30 fins les 23.00

Xicotetes degustacions de la gastronomia de la zona, mostra de l’estil culinari de cada establiment participant, es podran assaborir en aquesta ruta, en la qual es poden combinar sabors dolços i salats, i acompanyar-los amb una beguda. Per un mòdic preu de dos euros es podrà provar una tapa i beure un refresc.

Per a difondre aquest esdeveniment, s’ha confeccionat un passaport amb la relació de tots els establiments i les seues tapes.

La inauguració de la IV Ruta “Benissa amb sabor: cultura i tapes” tindrà lloc el divendres a les 21.00 a la plaça Jaume I.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/