Inici » Notícies » General

La regulació dels casals festers a Benissa va retre compte a la Junta de Govern del 10 d’Abril davant de tots els grups polítics

13 d'abril de 2018 No hi ha comentaris

L’aprovació del bàndol de regulació dels casals festers a Benissa va ser aprovada per unanimitat dels partits polítics presents a l’última Junta de Govern de l’Ajuntament de Benissa, celebrada el passat 10 d’abril. En la reunió, circunstancialment, no estava Abel Cardona, alcalde i membre de Reiniciem Benissa, donat que l’alcalde estava de vacances, segons mostra la seua agenda oficial a la pàgina web de l’Ajuntament. No obstant això, sí que estava present la regidora Belén Ivars, tot i que sense vot en no ser membre de la Junta de Govern. Aquesta proposta d’acord es va incloure com a assumpte urgent en la Junta de Govern i venia prèviament treballada de la Comissió informativa de Ciutadania amb el consens de totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Benissa.

Aquest acord en la presa de la decisió contrasta amb els comentaris a xarxes socials de destacats membres del Partit Popular benisser, com l’exalcalde Juan Bautista Roselló, que comentava al seu compte de facebook: “No es por governar amb la prepotencia i xuleria amb la que ho fa Reiniciem amb la colaboració dels seus socis (psoe-compromís).Un governant té que tindrer mes humiltat i no fer-li la vida mes difícil a la resta sino acceptar que la resta te la fa-se’n a tu”.

Nota d’Infobenissa

A instància del grup municipal Compromís, s’incorpora a aquesta notícia, certificat de la Secretaria de l’Ajuntament de Benissa en el qual s’indica que en la Junta de Govern del 17 d’Abril es va sol·licitar la rectificació de l’acta de la Junta de Govern del 10 d’Abril, canviant a la mateixa el paràgraf corresponent amb el text: “Els membres de la Junta es donen per assabentats de les normes i del bàndol que ha estat el·laborat”. Podeu consultar ací el Certificat de Secretaria.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/