Inici » Notícies » General

La Regidoria de Turisme presenta el programa de turisme actiu per al 2006

20 de febrer de 2006 No hi ha comentaris

La Regidoria de Turisme ha presentat l’oferta de turisme actiu en què s’inclouen excursions de senderisme i eixides en caiac que començaran a realitzar-se en les properes setmanes. Pel que fa a les excursions, les rutes són les següents: Mallà Verda (5 de març), Ermita de Pinos-Serra de Bèrnia (2 d’abril), Ermita de Lleus-Barranc Salat (7 de maig), Serra d’Oltà (4 de juny), Ermita de Santa Anna-Barranc del Quisi (3 de setembre) i Serra de Bèrnia (1 d’octubre). Després de les excursions, que duren una mitjana de 3h i 30 min, i que sempre es realitzen el primer diumenge de mes, s’ofereix un esmorzar a la casa rural “Casa Bèrnia”, a aquells que ho desitgen. El preu de l’esmorzar és de 15 euros.

Pel que fa a les eixides en caiac, aquestes poden ser diürnes o nocturnes (amb lluna plena). Les diürnes tenen un cost de 20 euros i les nocturnes de 30 euros ja que inclouen una picada de productes típics mariners de la zona. Les excursions en caiac diürnes començaran el dia 18 de març i es perllongaran fins al 16 de desembre, sempre els dissabtes a les 9.30 hores. Les nocturnes es realitzaran d’abril a octubre, coincidint amb la lluna plena, en horaris que van des de les 18.00 a les 20.00 hores.

Segons ha comentat la Regidora de turisme, Raquel Soliveres, l’objectiu d’aquests productes és, d’una banda, donar una alternativa al turista de sol i platja que ve a Benissa i als municipis de la rodalia, i per una altra, desestacionalitzar la demanda, oferint activitats i alternatives fora de temporada alta. Soliveres ha comentat que aquest any s’ha elaborat un únic fullet per a les dues activitats, en castellà, anglés, alemany i francés, ja que s’ha aprofitat la simultaneïtat en la realització d’activitats i perquè al turista/visitant li siga més còmode disposar d’un únic fullet amb tota la informació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/