Inici » Notícies » General

La Regidoria de Turisme presenta el programa de turisme actiu Benissa 2007

28 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

La Regidoria de Turisme ha presentat l’oferta de Turisme Actiu en què s’inclouen excursions de senderisme i eixides en caiac que començaran a realitzar-se les setmanes vinents. Pel que fa a les excursions, aquest any s’ha introduït una nova ruta que es realitzarà al setembre anomenada “El Camí”, i que forma part d’una ruta cultural potenciada per l’Associació Amics del Camí i els protagonistes de la qual seran el Convent Franciscà de Benissa, els centres històrics de Senija, Lliber i Xaló. El programa consta de les següents rutes: Mallà Verda (4 de març), Ermita de Pinos-Serra de Bèrnia (1 d’abril), Ermita de Lleus-Barranc Salat (6 de maig), Serra d’Oltà (3 de juny), Ermita de Santa Anna-Barranc del Quisi (2 de setembre) i “El Camí-Tram de Benissa a Xaló (7 d’octubre). Les excursions duren aproximadament 3 hores i mitja.

Quant a les eixides en caiac, aquestes poden ser diürnes o nocturnes (amb lluna plena). Les diürnes tenen un cost de 24 euros, i inclouen un “desdejuni mediterrani” i les nocturnes 35 euros, i inclouen una picadeta de productes típics mariners de la zona. Les excursions en caiac diürnes començaran el dia 3 de març i es perllongaran fins el 15 de desembre, sempre els dissabtes a les 9.30. Les nocturnes es realitzaran de març a octubre, i coincidiran amb la lluna plena.

Ambdues activitats es reserven i es paguen a les Tourist Info i en el cas del caiac, també es podrà fer a l’Escola de Vela Las Antípodas.

Segons ha comentat la regidora de Turisme, Raquel Soliveres, l’objectiu d’aquests productes és, d’una banda, donar una alternativa al turista de sol i platja que ve a Benissa i als pobles veïns, i per d’altra, desestacionalitzar la demanda, oferint activitats i alternatives fora de temporada alta.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/