Inici » Notícies » General

La Regidoria de Turisme de Benissa col·labora en l’elaboració d’experiències turístiques per a un club d’hotels internacionals

5 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Reunió a la Regidoria de Turisme

Reunió a la Regidoria de Turisme

La Regidoria de Turisme de Benissa ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb Javier Mazorra, periodista i expert en temàtiques de turisme i viatges. Al costat de Mazorra, col·laborador del diari El Mundo, El Mundo Viatges i Gent Viatgera d’Onda Cero, també ha estat Cristina Rodríguez, cofundadora de l’empresa Eveento i organitzadora d’experiències turístiques per al club Rusticae.

Rusticae és un club de qualitat internacional de xicotets hotels amb encant, que va nàixer amb vocació d’oferir un producte diferent i en el qual preval la qualitat dels hotels com a principal objectiu.

En aquesta reunió es va explicar que van a projectar-se dues propostes turístiques relacionades amb Benissa. La primera de les propostes anirà enfocada a descobrir la identitat, cultura i tradició viva dels pobles de la Marina Alta, amb el Centre Històric de Benissa, els vinyers i riuraus com a elements protagonistes. I l’altra experiència comptarà amb les cales de Benissa i la possibilitat de practicar en elles senderisme subaqüàtic. En aquest moment s’estan duent a terme conversacions amb empresaris locals per a concretar i organitzar l’oferta d’aquestes experiències.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/